Recepten met KIESJELL

Recepten met KIESJELL - De Kiesjell Pannenkoekentoren

  • 1 potje Kiesjell (Haver)
  • 8 pannenkoekjes met 8cm diameter
  • 2 grote appelen
  • 1,5 dl granaatappelsap
  • 1.5 el. krenten
  • 1 kaneelstokje
  • kaneelpoeder
  • 2 el. soya yoghurt Vanilla Provamel

 

 

De Kiesjell Pannenkoekentoren

 

Week de krenten in granaatappelsap met kaneelstokje. Schil de appelen en snijd ze in schijfjes. Kook ze gaar in een pan met een beetje water en voeg de krenten met granaatappelsap toe. Kruid met kaneelpoeder.

 

Bak de pannenkoeken met behulp van een inox vorm (diameter 8cm). Leg de eerste pannenkoek op het bord. Dresseer met het appelmengsel. Bak de tweede pannenkoek en leg die op het appelmengsel van de eerste pannenkoek. Bouw zo verder tot je een toren hebt van 4.

 

Giet hierover het kiesjellsausje.

 

Kiesjellsausje

 

Meng 1 potje Kiesjell (Haver) met 2 el. soya yoghurt Vanilla Provamel

 

Een recept van Anja uit Huizingen (BE)