Kombucha

by Thylbert

Deze Kombucha is geschikt voor elk dieet, zonder restsuiker, alcohol of azijn.


Met de Balance is kombucha voor het eerst sinds eeuwen op een hoger niveau gebracht. Voor deze kombucha variant van Thylbert is suiker vervangen door biologische rijststroop. De kombuchafermenten weten deze stroop nog beter dan gewone suikers te benutten en om te zetten in de hoogwaardige kombuchacocktail. Kombucha op basis van suikers of honing vormt bij gewone fermentatie tijdens de levende bewaring koolzuurgas en alcohol. Bij sterk doorgedreven fermentatie vormt zich azijnzuur. De Balance daarentegen is volledig uitgegist zonder opvallende azijnzuurvorming en gist niet na bij bewaring.


Dit is de enige kombucha in de handel zonder restsuiker, alcohol, azijnzuur of koolzuurgas. U geniet hier ten volle van alle kombuchakwaliteiten zonder enig nadelig nevenaspect. Bij de bereiding is uitsluitend gebruik gemaakt van groene thee en rijststroop (naast water en het kombuchaferment). Hierdoor is deze kombucha geschikt voor elk dieet, bij elke voedselallergie, voor diabeten en veganisten.


Naar eigen smaak kan je deze kombucha mengen met fruitsap, water, siroop of zoetmiddelen. Meng enkel de hoeveelheid die je meteen opdrinkt. Zo behoudt je cocktail de uitzonderlijk vitaliserende kracht van deze Balance kombucha.