!

Een voedingssupplement is

geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenstijl.

De Enzyme regulator bevat tal van natuurlijke enzymen waaronder de vitaminen en antioxidanten, vers uitgescheiden door tientallen soorten levende lichaamsvriendelijke micro-organismen. Deze beoogt de ondersteuning van de stofwisseling en ruimt vrije radicalen op.


Helpt de cholesterol beheersen.


Aanbevolen gebruik: uiterst veelzijdig werking. Verhoogt de weerstand van het organisme en versterkt de levenskracht. Hierover mogen wij geen nadere informatie verstrekken. Zie hiervoor vakliteratuur en andere websites over kombucha. (bvb. http://www.kombu.de/ )


Lichaamsreiniging: bij gebruik van medicatie, synthetische huid- en haarverzorging, luchtverontreiniging, voedselvergiftiging, ... . Ook voor uitwendig gebruik bij gevoelige huid en voor algemene huidverzorging.


Digestief: bevordert de spijsvertering na zware maaltijden. Ondersteunt de darmpassage en de darmtransit. Helpt de darmflora te versterken en op te bouwen.


Voor een goede gemoedstoestand. Helpt bij geestelijke druk en inspanning en bevordert het concentratievermogen. Helpt bij kortstondige vermoeidheid. Bevordert een gezonde nachtrust.