!

Een voedingssupplement is

geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levenstijl.

De Harmony Regulator is het sluitstuk van de reeks regulatoren. Gezien de wetgever ons strenge beperkingen oplegt aan het communiceren van de voordelen van voedingssupplementen, zijn we verplicht om de kenmerken cryptisch te coderen.


De regulatoren werken elk vooral specifiek op één van de vier menselijke wezensdelen, die elk een spiegeling vinden in andere lichaamsfuncties en die esotherisch worden verbonden aan één van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Via deze omweg kan je uitgebreide literatuur vinden over de werking van onze regulatoren.


De Harmony Regulator is het moeilijkst puur natuurwetenschappelijk te duiden. Hij is verbonden met het lucht element, met het astrale dus en met het ritmische systeem van ademhaling en bloedsomloop. Hierin schuilt juist onze natuurlijke heelmeester of het zelfgenezende vermogen. Twee elementen spelen hierin een cruciale rol: fosfor en zwavel. De Harmony Regulator is gericht op het optimaliseren van de metabole werking van fosfor en zwavel.


In eerste instantie uit zich de harmoniserende werking op ons ritmische systeem in gemoedsrust en psychisch welbehagen